maanantai 16. helmikuuta 2015

DIY pitsiballerinat

Koska tämä tuntuu olevan ikuisuusprojekti niin päätin nyt vihdoinkin kirjoittaa tästä vaikka ei olekaan valmis. Mutta jos odottaisin tämän valmistumista niin voisi kulua vielä seuraavatkin kolme kuukautta.. Joten näillä mennään, meinaan ihan itse tuunatuilla ballerinoilla.

Ideahan lähti siitä kun näin (ylläri ylläri) pinterestissä aivan ihanat pitsillä ja strasseilla ja helmillä ja ja ja.. koristellut ballerinat. Etsystä ne olisi voinut ostaa omaksi noin 50€:llä mutta minähän ajattelin että en sellaisia summia kenkiin laita kun sellaiset voi tehdä itsekin.


Kuva
Kuva


Niinpä marssin H&M:ään ja ostin 9,90€ maksavat hopeiset ballerinat. Sitten surffailin päiväkausia etsy.comissa ja etsin sopivia pitsikoristeita ja strasseja ja helmiä.

Muutaman viikon odotus ja kotiin tupsahti monessa pienessä erässä paketteja täynnä ihania askartelutarvikkeita. Projekti alkoi sillä että mallailin pitsejä kenkien päälle ja leikkelin niitä sopiviksi paloiksi. Koska en ollut silloin vielä saanut kaikkia koristeita, en uskaltanut liimata niitä kiinni, vaan teippasin ne kenkiin hahmottamista helpottamaan.


Tähän asti siis olen päässyt. Leikannut ja teipannut.

Siitä säästämisestä.. Kyllähän tämä projekti tulisi edullisemmaksi kuin uudet jonkun toisen tekemät kengät jos ostaisi vain sitä mitä tarvitsee TÄHÄN projektiin (ja tietää etukäteen mitä haluaa tehdä ja miten..). Mutta kun pyörii tuolla askartelutarvikkeiden ihanassa maailmassa, ei välttämättä aina muista pysyä järkevänä. Mutta, nyt on paljon materiaaleja myös seuraavia projekteja varten. Ja kyllä, mulle on ennenkin käynyt näin. Ja kyllä, en ole vieläkään käyttänyt niitä aikaisempiakaan materiaaleja. Mutta kyllä minä vielä joku päivä, kunhan kerkeän. Ja kaksin mitä tekisin.

Lupaan kertoa myöhemmin miten tässä projektissa kävi, kunhan vain saan tämän valmiiksi.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti